Gårdsförsäljning

Handla mat direkt från källan

Nu för tiden finns det många möjligheter att handla mat direkt från bonden eller gården, vilket kan vara både ekonomiskt och hälsosamt. Genom att handla direkt från källan får du möjlighet att köpa färskare och ofta mer näringsrik mat än vad du kan hitta i matbutiken. Det finns även en möjlighet att hitta mer ovanliga råvaror som du annars inte skulle hitta i butiken. Dessutom kan det leda till mindre transportkostnader och minskad miljöpåverkan då maten inte behöver fraktas lika långt. Att handla direkt från bonden ger också en bättre möjlighet till kundrelationer och att stödja lokala småskaliga företag. Så varför inte prova direktköp av mat och stödja den lokala bonden eller gården? Då får du en mer miljövänlig, näringsrik och personlig matupplevelse.

ny marknadsplats

Tredyard är en nylanserad marknadsplats som förbinder slutkonsumenter med bönder och gårdar över hela Sverige. Tredyard har skapat en direktkanal mellan producenter och konsumenter, vilket möjliggör för konsumenterna att handla färsk, hälsosam och lokalt producerad mat av högsta kvalitet, medan producenterna får mer betalt för sitt arbete.

Tredyard har gjort det möjligt att söka efter produkter baserat på region, odlingsteknik och producent, vilket gör att konsumenterna kan göra välgrundade beslut baserat på den information som tillhandahålls. Dessutom kan konsumenterna få tillgång till värdefull information om producenter, inklusive deras odlingspraxis, vilket gör det enklare att stödja hållbara och rättvisa jordbruksmetoder.

Tredyard är en innovation som inte bara främjar lokal matproduktion utan också stärker samhällen genom att skapa en direkt och transparent kommunikationskanal mellan producenter och konsumenter.


Hitta en gård nära dig på Tredyard!

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!